80% af alle sanseindtryk opfattes visuelt

Har du hørt om #FlavorsInspire?

Flavors er en nystartet virksomhed, som laver Digital PR, og spcialiserer sig i bloggere og influencers.

I januar tog Flavors initiativ til at stable et modeevent på benene, for at gøre reklame for upcoming designere og designs. #FlavorsInspire hed eventen, og var det første digitale event i modeugens historie, og blev afholdt d. 27. januar i Nikolaj Kunsthal i København, dagen inden modeugen for alvor gik i gang.

Eventen bød på flere digitale elementer bl.a. en digital gæsteliste, en hashtagwall med gæsternes Instagram-billeder på storskærm og en digital goodiebag med indhold sponsoreret af forskellige butikker/virksomheder. At den er digital, giver nye muligheder! Gæsterne kan slå op, når de vil, og sponsorerne får links og trafik direkte, smart.

Vangsgaard leverede lærredstryk og hashtags, som dekorerede de smukke lokaler. På de forskellige lærredstryk dekorede den enkelte designer, og fuldendte det visuelle udtryk, på hver deres måde.

Vi arbejder hver dag for at skabe visuel værdi for dig!

Derfor bliver vi også meget glade, når vi modtager en udtalelse fra en glad kunde:

"Et lækkert visuelt udtryk, er en vigtig faktor for at appellere til både modebranchen og den digitale verden. #FlavorsInspire var det første digitale event i modeugen. Eventet blev lavet på kun 20 dage, bl.a. takket være vores samarbejdspartner, Vangsgaard. Servicen var fantastisk, og alt blev leveret på ingen tid – i lækker kvalitet. Til #FlavorsInspire havde hver designer et lækkert lærreds-moodboard, hvor Vangsgaard havde trykt både hashtag og tekst på, så designeren selv kunne tilføje stofprøver og andet inspiration. Dertil blev de smukke lokaler i Nikolaj Kunsthal dekoreret med hashtags i forskellige størrelser, dette skabte en rød tråd mellem udsmykningen og den digitale verden. Vi har haft en fantastisk samarbejdspartner i Vangsgaard, og vil glædeligt anbefale andre at tage kontakt – også selvom man er tidspresset." - Founder & CEO hos Flavors Lisa B. Dalsgaard.