Baresso rykker ind hos OK Plus

To go-kaffe er populært. I de seneste år er salget i Danmark eksploderet, og nu har OK Plus indgået en samarbejdsaftale med den landsdækkende og populære kæde af kaffe- og espressobarer, Baresso Coffee.

OK Plus og Vangsgaard har et tæt samarbejde omkring udsmykning og skiltning på de mange stationer rundt om i landet, og Vangsgaard har stået for møbler og dekorationer, som afspejler kaffens gode kvalitet i en let to go-udgave. Herudover har vi leveret bannere og beachflag, som synliggør nyheden blandt kaffetørstige trafikanter.

Forståelse og professionalisme
"Jeg involverede Vangsgaard på et tidligt tidspunkt i projektforløbet. Vi fik lavet udkast til design og materialer, som for hovedpartens vedkommende er identisk med det, der nu er etableret på de to teststationer. Vangsgaard har helt fra denne fase afkodet hvad OK Plus og Baresso havde af ønsker, og omsat det til først et oplæg, og sidenhen til virkelighed! Vanen tro var hele processen, fra idé til implementering, præget af en stor forståelse og høj grad af professionalisme, og vi er rigtig godt tilfredse med og stolte af resultatet," slutter Michael Djarnis.

Kaffekonceptet udvikler sig
I første omgang introduceres de nye Baresso-maskiner i butikkerne i Nyborg og i Havnegade i Odense. Bliver testen en succes, vil konceptet blive introduceret i flere af de i alt 75 OK Plus-butikker.