Forvandlingens kunst

Fra rå beton til et lyst, levende og velindrettet legetøjsunivers. Vangsgaard er totalentreprenør på etablering og udvikling af alle Fætter BR- og Toys´R´Us-butikker i Skandinavien.

Professionalisme, faglig kompetence og dyb fortrolighed. Sådan opsummerer en af de tre nu tidligere salgsdirektører i TOP-TOY A/S, Robert Lexberg, legetøjskoncernens mangeårige partnerskab med Vangsgaard.

I mere end tre årtier har det, som i dag er Vangsgaard, varetaget TOP-TOY’s interesser, når det kommer til implementering og kreativ udvikling af koncernens butikskoncepter. I praksis alt fra bygge- og leverandørstyring til udvikling af “shop-i-shop”-løsninger.

“Vangsgaard har en komplet viden om vores koncepter. Ned i mindste detalje ved de, hvordan vores butikker hænger sammen og får liv. Det gælder uanset, om vi taler Fætter BR eller Toys´R´Us. Eller om vi befinder os i Aalborg, Helsinki, Bergen eller Reykjavik,” forklarer Robert Lexberg.

Perfekt partner
Ifølge Robert Lexberg skaber Vangsgaards dybe indsigt og forankring i TOP-TOY’s forretning langsigtet værdi på flere fronter.

“De er som den perfekte interne instore-afdeling, der lever og ånder for vores koncepter og skaber nøglefærdige butikker ud af den rå beton. En totalentreprenør i projektledelse, byggestyring, indretning og de mere tekniske facetter, som strøm, ventilation m.m.,” siger han.

“Vangsgaard har en distance som leverandør og rådgiver, der gør, at de kan tænke “ud af boksen” og hjælpe os med at udvikle vores butikskoncepter, så de hele tiden holder trit med udviklingen. Det er den kombination, som er så værdifuld for os. Vangsgaard er TOP-TOYs forlængede arm, hvad end det handler om nyetablering eller ombygning af en butik, udvikling af vores visuelle koncept, bygge-teknisk rådgivning eller intelligent leverandørstyring,” slutter Robert Lexberg.