Imerco makeover

Omprofilering af 154 Imerco butikker

Da Imerco butikkerne gik fra at være privatejede til en kapitalkæde, blev Vangsgaard engageret til at hjælpe med omprofileringen. Vi var med i hele den omfattende arbejdsproces og kunne efterfølgende stolt overlade de 154 nye butikker til det nye Imerco.

Alle butikker fik nye facadeskilte - de fleste af dem LED. Resten fik fræsede bogstaver samt udhængsskilte med lys. Folielogoer blev monteret på ruder og i nogle af butikkerne også print.

Inde i butikken blev der fremstillet et torveområde med et langt sort bord stående på et trægulv. Over bordet blev der fra loftet monteret en frise med orange kant med tilhørende orange kartell-lamper.

Folie er en nem og billig måde at skabe et helt nyt look 
Kasseområdet fik ny bagvæg, der blev indpakket i folie med et "flisemønster" og alle diskene blev pakket ind i en speciel Dinoc folie, som ligner ægte træ eller fliser. Dette gav den eksisterende disk et helt andet udtryk og en længere levetid, da diskene med folie fremstod som nye.Kunden sagde:

”Opgaven kom i licitation, og vi valgte Vangsgaard til opgaven. Dels fordi de havde kapaciteten og ekspertisen til at udføre det store arbejde på meget kort tid, og selvfølgelig også fordi de samtidig kunne tilbyde nogle konkurrencedygtige priser!”

Erik Østergaard,
Driftschef i Imerco

 

Brug for ny visuel identitet?

- så spørg Vangsgaard