Discountkæde i trygge hænder

Discountkæde i trygge hænder

Med Vangsgaard som fast partner på visuel identitet, skiltning og butiksdekoration runder landets nye, fremstormende discountkæde - KIWI - i 2013 100 butikker.

Discountkæden KIWI kom til Danmark fra Norge i 2008, og er drevet af en ambitiøs vision om at være danskernes foretrukne, grønne og lokale discountbutik. Og måned for måned dukker stadig flere af de karakteristiske, grønne KIWI-butikker op i byer over alt i danmar.

"Vi har et meget stramt koncept, hvor intet overlades til tilfældighederne, når vi åbner nye butikker. Uanset om du træder ind i en KIWI butik i Nibe, Nørresundby eller på østerbro i København, skal kundernes oplevelse af butik, skiltning, facade osv. være den samme, " siger Jan Roger Henriksen, Driftsdirektør i KIWI.

Netop opgaven med at sikre konsekvens og ensrettet gennemførsel for KIWI varetager Vangsgaard, forklarer han.

”Vangsgaard er vores faste samarbejdspartner på butiksskiltning og -dekoration. Og i forbindelse med vores mange nyetableringer er de med i hele processen: Fra oplæg til facadeskilte og sikring af kommunegodkendelser, til levering af al indendørs og udendørs skiltning”.

Vedligehold og web-shop
Ud over at håndtere ny-produktion og montering af KIWI-butikkernes facadeskilte, spots, plakater og kunde-til-kundetavler m.m., står Vangsgaard også for de to årlige servicerunder til alle landets KIWI’er.

Her foretager montører reparationer og rengøring af butiksfacader, pudser vinduer og sørger for, at alle glaspartier står skinnende rene.

KIWI bruger dagligt Vangsgaards webshopløsning. Et onlineværktøj, som gør det hurtigt og fleksibelt for kædens butiks-og distriktschefer at bestille nye skilte, beklædning, plakater og meget mere.

”Fordelen ved vores partnerskab med Vangsgaard er, at det er nemt for os at vedligeholde og udvikle vores butikker, da vi har alt samlet ét sted,” siger Jan Roger Henriksen.

Savner du en full service leverandør, som kan samle alle visuelle løsninger ét sted? Lad Vangsgaard hjælpe dig - så kan du trygt læne dig tilbage.

Vi dekorerer dagligdagen
- så I bliver set