OK Plus

OK Plus og Vangsgaard har et tæt samarbejde omkring udsmykning og skiltning på de mange stationer rundt om i landet.

OK Plus er en kæde af convenience-butikker hvor sortimentet spænder fra food to go, bake-off, kaffe, kiosk- og dagligvarer til konfekture, dvd-film og ugeblade. Det gør det nemt at dække spontane behov såvel som de små daglige indkøb.

Siden medio august 2010 er vores samarbejde med OK Plus vokset, fra ændring af en pylon ved vores kontor i Køge til blandt andet at omfatte

  • Et omfattende projekt hvor samtlige kædens butikker har gennemgået et facelift, bl.a. omfattende åbning af facader, farveskift, profilbudskaber og nye folier på vinduer
  • Foliering af kølere
  • Tryk og udsendelse af markedsføringspakker (plakater, bannere m.v.)
  • Design og konstruktion af gavekortstativ, som er nyt konceptelement i OK Plus
  • Design og tryk af diverse markedsføringsmaterialer
  • Udarbejdelse af manualer på dekoration af trailere og biler
  • Udvikling af web-shop til bestilling af lokale markedsføringsmaterialer

”Samarbejdet er vokset i takt med, at vi har fået indblik i Vangsgaards portefølje og kompetencer, og jeg har hele vejen igennem oplevet Vangsgaard som en meget professionel og seriøs sparrings- og samarbejdspartner,” forklarer Michael Djarnis, kædedirektør i OK Plus.

”De er på alle niveauer lydhør overfor vores behov og udfordringer, hvor igennem de udvikler løsninger som imødekommer disse og gennemgående leverer i henhold til aftale. I de få tilfælde hvor der er opstået komplikationer, har jeg oplevet at der hurtigt følges op, og udbedres. Det skal dertil nævnes, at Vangsgaards facon, med kombinationen af godt humør, humor og seriøsitet i opgaveløsningen passer rigtig godt med OK Plus´.” siger Michael Djarnis.

Special udviklet printshop
De mange stationer har forskellige behov for plakater og budskaber. Vangsgaard så en mulighed i, at aflaste OK Plus og lade de enkelte stationer bestille direkte hos Vangsgaard via en online printshop. I printshoppen designer stationerne selv deres plakater – indenfor nogle faste rammer.

”Som nævnt startede det hele med en enkelt medarbejder i Vangsgaard og har nu udviklet sig til, at Vangsgaard har opbygget et helt team og projektorganisation, som sikrer at alle aspekter afdækkes og løses bedst muligt i forhold til de opgaver vi kommer med og de behov vi har. Sammenfattende kan jeg varmt anbefale Vangsgaard,” slutter Michael Djarnis.