Visuel forandring hos OK Plus

Visuel makeover med folie

OK Plus konceptet har gennem det seneste års tid gennemgået en visuel forandring og er blevet løftet til et mere ensartet og moderne look. Convenience konceptet er blevet forstærket og mere tidssvarende. Det har optimeret effektiviteten og salgssituationen.
 
Ændringerne har gjort, at butikkerne er blevet meget mere åbne og imødekommende. Og så er varespejlet nu mere synligt for kunder, der tanker benzin. I flere af butikkerne er der endda etableret caféområde ved vinduet, hvor kunderne kan sidde og få lidt at spise og drikke.
 
Vangsgaard har stået for implementeringen af OK Plus' nye look på alle 104 butikker i Danmark, bl.a. maling af logovæg, produktion og montering af stribeark på diske, folielogoer på vægge og lyskasser, indpakning af 1-2-3-menu kølere, produktion og opsætning af Plus-logoer, foliestriber og cafedame på vinduesparti, SolaArt (solafskærmning), profilbillede (kaffe, vand og korn) til vinduesparti, maling af udvendige alubakker, farveskift i OK Plus logo (ny transparent folie monteret) samt logoer til olie- og benzinstandere på alle 648 tankstationer.
 

Brug for en
visuel make-over?


- Vi finder løsningen til jer