Røde mænd til kontorsupermarked

I det tidlige forår blev otte ZAP-In kontorsupermarkeder i landets større byer forvandlet til Redoffice Kontorsupermarkeder – fra inderst til yderst.

Redoffice er en frivillig kæde af landsdækkende forhandlere af alt i kontorudstyr og –artikler direkte til landets store virksomheder. Siden 2007 har et antal aktionærer i Redoffice kæden også ejet ”Cash & Carry” kontorsupermarkedskæden Zap-In. Her finder mindre erhvervsdrivende alt, hvad hjertet begærer af kontorartikler, IT-tilbehør og daglige forbrugsvarer.

I april indtog Redoffices brand, i form af den letgenkendelige røde mand, de otte Zap-In-butikker. Sikkert hjulpet på vej af Vangsgaard, som ifølge kædechef, Marianne Holdt, leverede en dedikeret, smidig transformering af butikkerne i Aalborg, Aarhus, Randers, Horsens, Vejle, Esbjerg, Odense og Roskilde.

”Jeg kendte til Vangsgaard i forvejen, så det var naturligt at invitere dem med i vores udbud. Da de kom med det bedste tilbud, som både sparede tid og penge, landede vores butikskonvertering hos dem. Det har jeg ikke fortrudt,” fortæller hun.

Visuelt beslutningsgrundlag
Marianne Holdt fortæller bl.a. tilfreds om den kreative proces. Her blev butikkerne gennemfotograferet og derefter taget under kærlig behandling på Vangsgaards tegnestue. Resultatet var ’naturtro’ forslag på både indvendigt og udvendigt design til hver enkelt butik.

”Fordelen var, at jeg med de grafiske gengivelser fra Vangsgaards kreative fik et stærkt, visuelt grundlag for at vælge de bedste ideer ud og i sidste ende godkende, hvordan hver butik kunne og skulle se ud. Det fungerede rigtig godt, synes jeg,” siger hun.

En kontakt – hele vejen
En anden ting ved samarbejdet, som Marianne Holdt fremhæver er, at hun fra dag ét havde en og samme kontaktperson hos Vangsgaard.

”Det, at jeg fra første færd fik en personlig kontakt hos Vangsgaard, har gjort processen nem og smidig for mig. Uanset, om det handlede om projektplan, kreativ forslag eller montørerne rundt om i landet, var der kun ét sted at gå til for at få tingene løst,” siger hun.

Ifølge Marianne Holdt får de otte nye Redoffice Kontorsupermarkeder gerne snart følgeskab af endnu flere røde mænd. I hvert fald forventer hun åbning af nye kontorsupermarkeder på Sjælland i nærmeste fremtid.