Toys"R"Us fra A-Z

Når telefonen ringer, er vi klar til at rykke ud

Vi er med fra start, når TOP-TOY A/S skal etablere deres Toys"R"Us og Fætter BR huse. Så snart arkitekttegningen er i hus, udruller vi deres koncept fra A-Z.

Det gælder alt fra lys og hylder til gulv og dekorationer, så de med varerne i hus kan slå dørene op til en flot ny butik.

De 50 Toys"R"Us huse i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island hører under TOP-TOY koncernen.

Husene måler typisk ca. 2.000 m2. Vangsgaard Instore er med som rådgiver i processen helt fra de indledende forhandlinger og indgåelse af aftale om byggerierne. På den måde hjælper vi med at sikre de mest optimale betingelser for driften og butiksindretningen.

Udover at projektere, byggestyre, levere, implementere og montere ved nyetableringer sørger Vangsgaard Instore også for de løbende tilretninger af konceptet. Vi tager os også af den daglige drift- og vedligeholdelse i de eksisterende butikker.

Også shop-i-shop løsninger som fx Fisher Price, Hot Wheels, Nintendo mfl. udvikles og leveres i samarbejde mellem Vangsgaard og Vangsgaard Instore. Vi leverer og implementerer alt lige fra inventar til mindre skilte, gulvdekorationer, loftskilte og heldækkende gulvfolier.

Herudover leverer Vangsgaard en stor del af selve udsmykningen både ude og inde. Bl.a. fræsede facadeskilte, ind- og udgangsskilte, beach flag, diverse printede folier med vinduesdekorationer og lyskasser med forskellige motiver. Til kampagner som fx jul, halloween, fastelavn mv. printer vi megabaldakiner til montering over reolerne. Også Feature Wall med 3D effekt, diverse indendørsskiltning, vægdekorationer, gulvfolier mv. er noget, vi løbende leverer til alle 50 varehuse.

Vi tager styringen på opgaverne og koordinerer implementering af alle former for opgaver. For TOP-TOY betyder det, at de trygt kan læne sig tilbage og afvente vores færdige løsning.

Vi har en komplet viden om TOP-TOY’s koncepter. Ned til mindste detalje ved vi, hvordan deres butikker hænger sammen.

 

De kommer med tegningen
- vi leverer "resten"