En kærlig hånd til XL-BYG

 

I 2006 smeltede tre byggekæder sammen til XL-BYG og Vangsgaard gav mere end 100 butikker nyt identitet på få måneder. Lige siden har Vangsgaard taget kærlig hånd om den visuelle identitet hos XL-BYG.

XL-BYG er med sine 116 forretninger i Danmark landets største byggevarekæde for såvel gør-det-selv folket som den professionelle håndværker. Kæden opstod i 2006, da de tre byggemarkeder Proffen, Byggekram og Råd&Dåd blev lagt sammen til en enhed.

”Dengang vi lagde fra land med XL-BYG som nyt samlende brand, stod vi over for en stor og akut opgave. Vi skulle have transformeret over 100 butikker rundt om i landet til den nye kæde. Og Vangsgaard fik opgaven med at sikre, at kunderne kunne se og opleve, at XL-BYG var blevet født,” indleder Nicolai Aaboe, indretningschef i XL-BYG.

Leveringssikkerhed
Dengang, som i dag, beviste Vangsgaard ifølge Nicolai Aaboe, at de har både evner og kapacitet til at håndtere en landsdækkende kæde som XL-BYG.

”Vangsgaard kender vores koncept særdeles godt. Jeg er helt tryg ved at overlade store dele af vores butiksoptimering og vedligehold af skilte m.m. i deres hænder. For mig at se, er Vangsgaard reelt en af de eneste landsdækkende design- og instore specialister. Det betyder, at vi har en partner, der yder optimal leveringssikkerhed for både store og mindre projekter – og altid i topkvalitet,” slutter han.

 

 

Brug for en ny visuel identitet?
- så spørg os