Vangsgaard Insight

Vangsgaard Insight er en ny paraply, vi holder over en stribe initiativer i Vangsgaard.

Den 16. april mødtes cirka 20 virksomheder til morgenmad krydret med indsigt i detailhandlens vilkår netop nu. Anledningen var vores første Vangsgaard Insight-møde, hvor detailhandelseksperten Flemming Birch tog temperaturen på butikstrends og -udfordringer. Fremadrettet vil vi med jævne mellemrum invitere til sådan et par timer i selskab med os og interessante oplægsholdere.

Platform for ny viden
Vangsgaard Insight er vores seneste tiltag. Bag titlen gemmer sig en stribe af aktiviteter, som har det til fælles, at de formidler ny viden og indsigt til vores kunder. Med Vangsgaard Insight indsamler vi trends og indtryk fra verden omkring os. Du får leveret essensen i et let tilgængeligt format enten på vores Facebook-side, i nyheder på vangsgaard.dk eller ved spændende arrangementer.

Vangsgaard Insight
Vangsgaard Insight-historier bliver fast inventar i dette kundeblad af samme navn. Her vil vores trendscout, Rikke Lindhard Schou, slå ned på interessante trends fra ind- og udland. I små historier fortæller hun, hvad der er – eller hvad der kan blive – det nye sort inden for butiksdesign og -indretning, salgsmaterialer, virtuelle kampagner m.m. Vores håb er, at Vangsgaard Insight giver dig inspiration i en travl hverdag, og at vi sammen fortsat kan skabe visuel værdi for dit brand

Vangsgaard Insight i Aarhus
Efter at have fået masser af roser for Vangsgaard Insightmødet i Måløv i april tog vi konceptet med til vores jyske kunder, som fik fornøjelsen af Flemming Birch den 7. maj i Aarhus.

Tilmeld dig Vangsgaard Insight, og bliv blandt de første til at høre om særarrangementer, trends, konkurrencer m.v.