Det siger kunderne

Vangsgaard er din samarbejdspartner inden for virksomhedsprofilering og instore løsninger. Her kan du læse mere
om vores arbejde og om de konkrete fordele din virksomhed opnår, ved at samarbejde med Vangsgaard.

"Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Vangsgaard i opbygningen af den butik på Østerbrogade. I løbet af opbygningen, har vi været i løbende dialog og fysisk i butikken med Daniel Højgaard Hindhede, projektleder fra Vangsgaard. Daniel har hele vejen igennem haft en god og positiv tilgang til projektet. Jeg ser frem til, at vi i det kommende år skal i gang med nye projekter."

- Ove Timler-Wentzel
Distriktschef i Imerco

Jan Nyberg beskriver det årelange samarbejdet med Vangsgaard som tillidsfuldt og værdiskabende. "For mig er Vangsgaard som en nær kollega, jeg stoler på. Vi tænker ret ens. Og for os ligger der en stor værdi i at have en partner, der forstår vores tankesæt og præcist leverer varen. Det gør jo også mit arbejde lettere.”

- Jan Nyberg
Salgsdirektør i Fætter BR Sverige

”Samarbejdet er vokset i takt med, at vi har fået indblik i Vangsgaards portefølje og kompetencer, og jeg har hele vejen igennem oplevet Vangsgaard som en meget professionel og seriøs sparrings- og samarbejdspartner.”

- Michael Djarnis
Kædedirektør i OK Plus

“De er som den perfekte interne instore-afdeling, der lever og ånder for vores koncepter og skaber nøglefærdige butikker ud af den rå beton. En totalentreprenør i projektledelse, byggestyring, indretning og de mere tekniske facetter, som strøm, ventilation m.m. Vangsgaard har en distance som leverandør og rådgiver, der gør, at de kan tænke “ud af boksen” og hjælpe os med at udvikle vores butikskoncepter, så de hele tiden holder trit med udviklingen. Det er den kombination, som er så værdifuld for os.”

- Robert Lexberg
Tidligere Salgsdirektør i TOP-TOY 

”Vi har et tæt samarbejde med Vangsgaard om udviklingen af vores butiksindretning, om den løbende udsmykning, skiltning, osv. For os er Vangsgaard garant for at udtrykket er ensartet i alle vore FONA butikker. Vores gode relation og mangeårige samarbejde med gør, at Vangsgaard ikke bare er leverandør til FONA. De er tæt på os. De kender vores branche og vores butikker. Det tætte samarbejde gør, at de ved, hvordan vi tænker og agerer,” konstaterer Michael Kjær.”

- Michael Kjær
Adm. direktør i F GROUP som ejer FONA-kæden

”For os er et tog mere end bare et transportmiddel. Det er vores kerneydelse. Derfor er det også vigtigt for DSB, at vores tog fremstår attraktive for vores kunder, og at skiltningen på stationer er klar og tydelig. Her hjælper Vangsgaard os som betroet leverandør og rådgiver på design, udsmykning og vedligehold af tog samt skilte, linjekort og oversigtskort på stationer.”

- Anne-Marie Thaysen
Marketing Manager i DSB

”Det har skabt stor tyngde, at vi fra start fik et GO DREAM-team hos Vangsgaard. Jeg ser det som grundlaget for den kompetente sparring og “go to”-attitude, som de kommer til bordet med – også når vi finder på sjove ting i 11. time. Vangsgaard har en ærlig omsorg for vores forretning og leverer altid stor fleksibilitet. De vil os det godt – uanset opgavens størrelse.”

- Kristijan Thorstensen
Tidl. Marketingchef i GO DREAM

”Vangsgaard kender vores koncept fra yderst til inderst, og er totalleverandør på vores visuelle udtryk. Derfor kan de nemt og hurtigt træde til, når vi har brug for at justere vores udsmykning, eller når vi skal udrulle en kampagne på tværs af vores mange butikker.”

- Allan Berri
Tidl. Chefkonsulent i Matas

 

”Det, at jeg fra første færd fik en personlig kontakt hos Vangsgaard, har gjort processen nem og smidig for mig. Uanset, om det handlede om projektplan, kreativ forslag eller montørerne rundt om i landet, var der kun ét sted at gå til for at få tingene løst.

- Marianne Holdt
Kædechef i Redoffice