Design

"Fremtidens virksomhed skal skabe en individuel oplevelse, som rammer slutbrugeren på det følelsesmæssige- & etiske plan."

 
Rikke Lindhard Schou
Kreativ Leder

 

På vores egen tegnestue skaber vi de bedste løsninger for dig og din virksomhed. Vi sætter os ind i opgavens nerve og hjælper med at visualisere og udvikle på det meste optimale koncept. Medarbejderne på tegnestuen har forskellige faglige kompetencer og sparrer konstant for at opnå det bedste resultat for dig.

Hjælper dig med at virkeliggøre dine ideer
Hos os er kunden i centrum. Vores mål er altid at tilføre maksimal visuel værdi til dit brand. 

Vi vil meget gerne være med til at udvikle vores kunder. Når du kommer til os med din idé eller skitse, giver vi dig indspark, input og feedback, så din idé realiseres på den bedst mulige måde.

Vidste du

Farven orange betyder: Energi, balance, varme, begejstring, vitalitet, ekspansion, flamboyant, efterår og Halloween.

Rentegning
Vi hjælper dig også med rentegning af alt fra enkeltstående bannere til store udkast. Det eneste du skal gøre er at sende os dine filer – så sørger vi for resten.

Trendscout
I designafdelingen har vi konstant fokus på, hvad der rører sig på markedet. Hvad er in, og hvad er out? Hvilke materialer og produktionsmetoder skaber de mest virkningsfulde og holdbare resultater?

Vores trendscout rejser, deltager i messer, tjekker materialer og følger diverse branchemedier. Sådan sørger vi for, at vi altid er 'up to date' og kan inspirere dig som kunde. Vi vil være forgangsmænd i branchen ved at være din innovative sparringspartner, der tænker ud af boksen og kommer med nye ideer og perspektiver. Derfor er faglig udvikling ekstremt vigtigt for os - det er nemlig vejen til, at vi kan hjælpe dig til det optimale resultat hver gang.

Spidskompetencer:

Markedsforståelse

Kundekontakt

Inspiration

Sparring

Visuel kommunikation

Rentegning