Excellente

"Vi har fået fokus på de værdier, der skal føre os til virksomhedens mål."

Merete Beitzel
Mediegrafiker

 

Til trods for, at vi er en virksomhed med 35 år på bagen, ønsker vi hele tiden at udvikle os. Vi opererer i et marked med mange spillere, og selvom vi synes, at vi har et unikt 'produkt, er det vigtigt for os at være kundernes foretrukne sparringspartner.

Flere af vores kunder udtaler ofte, at de 'elsker' os for vores kultur.

Kultur er svært at sætte ord på, da det er noget, der falder os naturligt i vores måde at agere på. Men da vi ved, at virksomhedskulturen er rygraden i vores handlinger og beslutninger i hverdagen, har vi siden maj 2012 arbejdet aktivt med en værdi- og kulturproces.

I 'Rejsen mod Excellente' arbejder vi med kulturen på tværs af alle afdelinger i virksomheden.

Se filmen, som er udarbejdet af VEU center og fortæller om vores samarbejde og processen.

Hvis Vangsgaard var et hotel, ville du sove trygt. 

Da vi er en stor virksomhed med mange profiler og afdelinger, er det vigtigt, at vi har et fælles udgangspunkt. For dig som kunde betyder det nemlig, at uanset hvem du møder i Vangsgaard, er det den samme virksomhedskultur, du mærker.

Alle medarbejdere har været en del af processen med at definere firmaets værdier. Vi har haft et eksternt bureau til at guide os gennem processen, hvor alle tog aktiv del og ejerskab. Vi har sammen udviklet vores fem værdisætninger, som samtidig er oversat i de enkelte afdelinger. Dermed ved alle, hvad de hver især skal gøre for at bidrage til Vangsgaards fælles mål.

Vi tror på, at vi med disse værdier har nemmere ved at gå til hinanden, og vi har skabt en fælles forståelse for, hvornår vi gør det rigtig godt - det, vi internt kalder EXCELLENTE.

Effekten af denne proces har været nogle styreredskaber til at holde hinanden op på. Derved er vores overligger og ambition blevet hævet.

Vores kerneværdier er:

Ejerskab
"Vi følger op - før, under og efter"

Fleksibilitet
"Vi ser muligheder, ikke begrænsninger"

Kommunikation
"Åben, informativ og rettidig"

Tryghed
"Vi gør, det vi siger"

Faglighed
"Nøglen til viden og innovation"


Summen af vores værdier er det, vi i Vangsgaard, kalder Excellente.