Rådgivning

"Vores kompetencer og store erfaring sætter os i stand til at yde professionel rådgivning og styring af selv komplekse projekter."

 
Henrik Funch Larsen
Projektchef
 
 

Vangsgaards 35-årige udvikling har givet os stor kundeforståelse, erfaring og branchekendskab. Vi har set, hvordan vores kunders ønsker har flyttet sig gennem årene og forstår derfor vigtigheden i at være omstillingsparate og lytte til dine behov.

Erfaring og branchekendskab
Vores rådgivere består af en sund blanding af erfarne kræfter – med op mod 35 års brancheerfaring – og yngre ildsjæle, som har tilført virksomheden nye kvaliteter og knowhow.

Vi ser Vangsgaard som en form for familie med en særlig fælles ånd, der gør det rart og spændende at blive i firmaet over en længere årrække.

Gennem tiden har vi udviklet tætte relationer til vores kunder. Intensiv sparring og vidensdeling har givet os en gensidig forståelse af hinanden og ført til succesfulde løsninger, skræddersyet netop deres profil.

Kvalitet
Farven går ikke af i vask!

Hos Vangsgaard handler du nemlig kvalitet. Det er en af vores 'mærkesager', og det skal du som kunde kunne mærke. Du kan selvfølgelig både få Ferrari-modellen og en budget-udgave hos os. Men som udgangspunkt er det altid løsninger, der er gennemtænkte og som passer præcist til dit behov. Vi tager selvfølgelig højde for, om det skal være indendørs eller udendørs, holde ét eller ti år, osv.

80%

af alle sanseindtryk opfattes visuelt!

Netværk
Hos Vangsgaard har vi et stort og bredt netværk i hele Norden. Års erfaringer har lært os, hvem der er de bedste montører, producenter og leverandører. Vi arbejder derfor kun sammen med de bedste. Sådan er vi sikre på, at kvaliteten altid er i orden.

Inspiration
Brug for ny inspiration? Vi ønsker altid at give vores kunder en god totaloplevelse. Derfor bruger vi ofte vores eksterne samarbejdspartnere og specialister til at rådgive og inspirere. Vi bruger fx Birch & Birch til strategisk rådgivning og forbrugertendenser inden for detail, og vi bruger On the Spot som rådgiver og leverandør af den perfekte lysoplevelse. Herudover har vi bl.a. brugt Soulaima Gourani til foredrag internt, men også til vores kunder, hvor hun med sin store erfaring rådgiver inden for salgsstrategi, medarbejderudvikling m.v.

Projektstyring
Vangsgaard er med fra dag ét i dit projekt. Vi tilbyder alt fra rådgivning omkring indretning og materialevalg før du bygger, til koordinering af leverandører, montører, håndværkere og oprydning.

Du definerer opgaven for os, og så sørger vi for resten. Vi er selvfølgelig i løbende dialog med dig under projektet, så du kan følge udviklingen på tæt hold.

Spidskompetencer:

Erfaring

Branchekendskab

Imødekommenhed

Kundeforståelse

Netværk

Projektledelse

Overblik