Totaløkonomi

"Vores fokus på Supply Chain Management sikrer vores kunder den globale markedspris kombineret med vores hurtige reaktionsevne og høje leveringssikkerhed."

 
René Rafn Hansen
CEO

 

 

Mange tror, at det at handle med en stor organisation er ensbetydende med større administrative omkostninger. Det er måske tilfældet andre steder, men ikke hos Vangsgaard.

Vi giver dig den bedste totaløkonomi
Vores store organisation gør netop, at vi både kan være fleksible, rykke hurtigt ud og udnytte stordriftsfordele. Dermed kan vi altid levere til konkurrencedygtige priser.

Udover en skarp produktpris er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Vores knowhow sikrer dig, at vi sammen finder den optimale løsning, der bygger bro mellem værdiskabelse og totaløkonomi.

Saml det hele ét sted
Som full-service leverandør skal begrebet 'one-stop shopping' give mening for dig og levere reelle besparelser, der ses på bundlinjen.

Falder ydelsen uden for vores kompetencer, vil vi selvfølgelig på bedste vis henvise til andre leverandører ud fra, hvad der bedst betaler sig.

Fem gode økonomiske grunde til at vælge Vangsgaard:

 • Indkøb - Vi udnytter vores volumen og indkøbsstyrke ved indkøb af ydelser og materialer fra vores underleverandører. Det smitter også af på din regning.
   
 • Maskiner - Vores store maskinpark med den nyeste teknologi producerer både hurtigt og effektivt. Dette afspejles også i vores priser.
   
 • Specialister - En bred organisation gør det muligt for os altid at have et bredt udvalg af specialister til rådighed for dig – så slipper du for regningen og besværet ved at skulle hyre eksternt.
   
 • Kapacitet - Vi har kapaciteten til at håndtere og samle alle dine opgaver, derved sparer du administrationsudgifter.
   
 • Projektstyring - Vi har metodikken, der effektivt håndterer alle processer og sikrer den optimale totaløkonomi.