Velkommen indenfor i et stærkt kompetencehus

Som kunde i Vangsgaard får du én fast kontaktperson, som har et hus fuld af kompetencer i ryggen. Erfaring og dybdegående viden kombineres for effektivt at komme frem til den rette løsning.

Tag en tur indenfor i kompetencehuset, og kom tættere på alle de afdelinger du har til rådighed hos os.

I tegnestuen – vores kreative legestue – sidder vi syv nytænkende og ivrige medarbejdere med hver vores  spidskompetencer inden for koncept- og idéudvikling, rentegning og meget andet. En alsidig forsamling af grafikere, rentegnere og Art Directors, som alle er drevet af lysten til at udvikle og skabe. Vi forstår at omdanne vores kreative tanker og skæve påfund til innovative løsninger, der fungerer i praksis. Vi er med andre ord dit kreative designstudie, og vi elsker at se vores idéer blive til virkelighed.

Alle kan levere et skilt, og det ved vi i salgsafdelingen. Men vi vil meget mere end det, for vi er fuldt ud bevidste om, at nærhed er nøglen til fremtidens løsninger. Derfor vil vi være helt tæt på dig og din virksomhed; vi ønsker at kende din strategi og kende jeres mål, så vi som din samarbejdspartner kan levere løsninger, der effektiviserer og styrker dit brand. Løsninger der synliggør styrker dig i kampen om kunderne. Vi vil være med hele vejen, og følger din ordre på sin vej, til den står som færdig løsning hos dig.

I projektafdelingen ser vi hvert enkelt projekt i et større perspektiv. Vi er specialister i at tænke i alternative løsninger og forhandler den bedste pris uanset opgavens omfang. Med vores store knowhow kvalitetssikrer vi vores leverancer, og vi foretager løbende kontrol, så vi sikrer, at alt lever op til vores kvalitetskrav – interne såvel som eksterne. Vi ser os selv som en totalleverandør, der sikrer, at du kun skal henvende dig ét sted for at få alle svar.

I Instore-afdelingen er vi din totalentreprenør inden for inventar, shop-i-shop eller hele butikskoncepter, hvor nøglefærdige butikker skabes ud af den rå beton. Vi har både indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører og tekniske tegnere i folden, og vores team arbejder desuden sammen med eksperter inden for bl.a. gulv og belysning. Vi lever og ånder for dit koncept og dine butikker, og vores brede viden og kundeforståelse sikrer, at du får et fuldendt butikskoncept, som skaber langsigtet værdi.

Det er ikke mange skiltevirksomheder, der har en blog – men det har vi: Visuelværdi.dk. Vi elsker nemlig at finde inspiration og holde os opdateret. Og i en verden med en konstant strøm af nye materialer, produkter og farver suger vi hele tiden til os. Det synes vi også, at du skal have glæde af, og derfor deler vi den viden, der kan være med til at skabe værdi for dig og din virksomhed – så er du bedre klædt på til kampen om fremtidens kunder.

Produktionen er kernen i vores virksomhed. Vi har Nordens største og mest moderne produktion, som vi effektivt tilpasser din opgave. Vi er en del af Brand Factory, og derfor udnytter vi ikke kun vores egen produktion i Måløv med stor fleksibilitet, men trækker også på vores nordiske maskinpark for at sikre dig den bedste totaløkonomi. Ingen opgave er for stor eller lille. Vi kaster os med samme gejst over alt fra print af et enkelt banner til produktion af et helt nyt kædekoncept.

Fem mand med et overblik ud over det sædvanlige sender hver dag omhyggeligt hundredvis af pakker ud i hele verden – det bliver til over 25.000 pakker om året. På vores tre lagerhoteller både øst og vest for Storebælt på  samlet 2.100 m2 opbevarer og administrerer vi skilte, inventar, markedsføringsmateriale og merchandise for dig. Er du koblet op på vores webshop, kan du 24 timer i døgnet bestille materiale og tredjepartsvarer med kort levering. Vi sørger for, at der altid er materiale nok, så du undgår hasteproduktion og dyre kurérforsendelser.

I montageafdelingen er vi et team af dedikerede montører der, sammen med et stort netværk af samarbejdspartnere i hele Norden, sikrer dig en ensartet, høj kvalitet, hvor end du er. Vi ved, hvordan vi synliggør dig, uanset om det drejer sig om en fuld indpakning af en bil, opsætning af butiksinventar eller montering af dekorationer ude som inde.  Præcision, kvalitet og planlægning er i fokus, og vi lægger stor vægt på at gennemføre din ordre til tiden og til din fulde tilfredshed.