Om os

"Vi vil udbygge positionen som Danmarks førende full- service leverandør af virksomhedsprofilering. Vi vil være kundernes foretrukne valg, når de skal rebrandes eller finde ny leverandør inden for vores kompetenceområder."

René Rafn Hansen
CEO

Din virksomhedsprofil er en sikker investering

Vangsgaard er din totalleverandør af visuel kommunikation og branding. Vores dedikerede mål er at hjælpe dig med at synliggøre din virksomhed, produkt og forretning, så du opnår maksimalt udbytte af din branding.

Vi har en unik portefølje af kompetencer inden for design, udvikling, produktion, projektstyring og montage. Kombineret med nordisk markedsledende ekspertise og stor forretningsforståelse styrer vi opgaverne i mål til aftalt tid.

Målet i alt, hvad i vi laver, er at skabe Visuel Værdi. Visuel værdi for dig og din virksomhed. Vi ved, at ikke to opgaver er ens; alle kan levere et skilt, og det ved vi. Men vi kan og vil meget mere end det, for vi er overbeviste om, at nærhed er nøglen til fremtidens løsninger. Nærhed mellem os og jer, så vi ved, hvad I ønsker og I hvilken retning I bevæger jer, men også nærheden mellem jer og jeres kunder. Netop nærhed er en del af vores Vangsgaard-DNA, og med passion og lokal tilstedeværelse, kan vi sammen skabe skræddersyede totalløsninger til jer.

Vores mission:

 

”Vi sikrer vores kunders visuelle identitet"

Tænker globalt og leverer lokalt
Det er os ligegyldigt, hvor i verden du befinder dig. På tværs af lande og kontinenter hjælper vi dig med at sikre en ensartet og konsekvent branding, så dit udtryk er det samme, hvor end dine kunder møder dig.

Vi har ekspertisen og infrastrukturen til at levere og montere i hele verden. Sammen med vores internationale netværk af samarbejdspartnere sørger vi for hurtige og effektive udrulninger af kampagner, kædekoncepter og visuelle identiteter.

Vi har global rækkevidde, men lokal tilstedeværelse, hvilket sparer dig for unødige logistiske omkostninger, sikrer dig den bedste projektøkonomi og garanterer, at løsningerne leveres til den aftalte tid.

Skal vi også hjælpe dig på tværs af landegrænser, som vi gør med 7-Eleven, DFDS, Pandora, Post Nord, Toys’R’Us, H&M og Novo Nordisk.

Vores historie
Virksomheden Vangsgaard A/S blev stiftet i 1980 af Helmer Vangsgaard. Siden generationsskiftet i 1992 har direktionen bestået af administrerende direktør René Rafn Hansen, salgsdirektør Jesper Christensen og produktionsdirektør Anders Vangsgaard.

I den periode er Vangsgaard vokset fra at være en mindre »håndværksvirksomhed« til i dag at være en markedsledende koncern med AAA-rating og omkring 125 kompetente medarbejdere på adressen i Måløv.

I 2013 blev vi en del af Brand Factory, som er førende i Norden inden for visuel branding og kommunikation. Tilsammen er vi i omkring 700 medarbejdere fordelt i alle de nordiske lande og har en omsætning på 1,2 mia. SEK.

Starten af 2016 bød på endnu en styrkelse af Brand Factory og Vangsgaard, da den nordiske kapitalfond Accent indtrådte som ny hovedejer. Samtidig blev Sveriges førende virksomhed inden for offsettryk og kommunikation, Ineko, en del af koncernen.

Vi er med andre ord blevet større, men dog ikke større end at vi stadig er jeres »lokale« og nære sparrings- og samarbejdspartner.

Tag en tur med "bag om" i vores kompetencehus, klik her 

Vores spidskompetencer:   

- Design & koncept

- Projektstyring

- Print & folie

- Skiltning

- Vogndekoration

- Montage

- Logistik & lager